ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

24.04.2024 о 15:00:00

Онлайн-засідання

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

1. Про проект Закону про денонсацію Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про співробітництво в галузі попередження промислових аварій, катастроф, стихійних лих та ліквідації їхніх наслідків (р.  №  0253, КМУ).

 

 

2. Про проект Закону про вихід з Угоди про поставки товарів для забезпечення національних гідрометеорологічних служб держав — учасниць  Співдружності Незалежних Держав (р. № 0255, КМУ).

 

 

3. Про проект Закону про денонсацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі попередження надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків (р. № 0256, КМУ)

 

 

Інформаційний розділ

4. Про призначення позаштатних консультантів Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

 

 

Міжпарламентська співпраця

5. Про діяльність депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Республікою Куба

 

 

6. Про внесення змін до керівного складу депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Королівством Норвегія.

 

 

7. Про обрання координатора з проведення організаційних зборів депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Республікою Панама.

 

 

8. Про обрання координатора з проведення організаційних зборів депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків зі Східною Республікою Уругвай.

 

 

9. Про внесення змін до керівного складу депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Державою Лівія.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку